Face The Pro la Antena 1

A treia serie a show-ului televizat “Face the Pro” s-a reluat din data de 11 noiembrie, la Antena 1. Pentru a accede în această rundă finală, jucătorii au traversat o etapă iniţială de calificări online care le-a dat şansa de a concura pentru Marele premiu de peste 100.000€ şi titlul de Campion al Europei Centrale şi de Est.

Jucătorii de la masa a cincea şi a şasea au sosit la Budapesta din: România, Slovacia, Republica Cehă , Bulgaria , Serbia , Croaţia , Slovenia , Polonia şi Ungaria. Trei jucători au reprezentat ţara noastră în această competiţie.

Jucătorii s-au confruntat la două mese finale pentru un loc I în valoare de 2.500 Euro. Câştigătorul fiecărei mese a avut şansa de a juca pentru alţi 2.500 Euro contra unuia dintre jucătorii Pro ai Full Tilt Poker, cehul Martin Kabrhel şi germanul Thomas Bihl. Bihl deţine deja o brăţară WSOP, pe care a cucerit-o în 2007, când i-a învins pe alţi doi membri de marcă ai echipei Full Tilt, Chris Ferguson şi Jennifer Harman în finalele WSOPE.

Jucătorii care triumfă la masa lor se califică în finala turneului, unde concurentul clasat pe locul 3 va câştiga suma de 10.000 Euro, al doilea 20.000 Euro şi, în sfârşit, marele câştigător 50.000 Euro. Primii 3 jucători vor avea şansa de a juca faţă-în-faţă cu cel supranumit „Marele Danez", Gus Hansen.

Le puteţi ţine pumnii celor trei jucători români la show-ul televizat „Face the Pro" care a debutat pe 10 noiembrie, pe Antena 1. Dacă doriţi să le împărtăşiţi experienţa, e foarte simplu, trebuie doar să vă calificaţi într-un aşa-numit Freeroll Qualifier organizat de Full Tilt Poker , ceea ce înseamnă că fiecare fan al pokerului din Europa Centrală şi de Est poate participa la turneu gratuit.

Fiecare perioadă de 8 săptămâni de calificări gratuite va desemna un loc unui număr de 16 jucători în show-ul TV care se difuzează la Antena 1 şi la GSP TV. Aceşti jucători se vor confrunta in 2 mese finale a câte 8 jucători pentru un premiu de 2.500 Euro. Câştigătorul fiecărei mese va avea şansa să joace pentru alţi 2.500 Euro luând parte la un duel faţă-în-faţă cu un jucător Pro din Europa al echipei FullTiltPoker

Intră şi tu în competiţie cu Full Tilt Poker. Click pe bannerul de mai jos pentru a deschide un cont!

Play Online Poker

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

Tema creata de Alexutzu