Iata cum sa-ti porti pantalonii

Iata cele mai cool modele de pantaloni pentru tinute lejere, colorate si de efect, avand aici si regulile pentru a-i purta.


Pantalonii largi


Pantalonii largi trebuie purtati la mariemea potrivita, adica lungimea lor trebuie sa fie pana in pamant fara sa ti se vada prea mult din pantofi.
In ceea ce priveste pantofii pe care trebuie sa-i asortezi la acest model de pantaloni, talpa trebuie sa fie ortopedica, tocurile inalte si groase sau, daca esti inalta si slaba, poarta sandale fara toc.
Cele mai potrivite bluze pentru o tinuta corecta sunt cele pana in talie, fara sa depsaseasca prea mult aceasta linie.


Skinny 


Pantalonii skinny sunt perfecti pentru un tricou simplu, cu imprimeu sau chiar cu o camasa lunga, asortata la o curea lata, in talie.
Pentru tinute variate, poti alege pantalonii skinny din stofa(la birou), jeans(la plimbarte) sau din material(in parc).
Pentru un look echilibrat, pantalonii de acest tip iti permit sa poti purta lejer o bluza larga, cu imprimeu din matase sau daca nu, chiar o jacheta larga, la care sa asortezi o geanta xxl.

Lejeri

Vrei un look lejer, atunci cand temperatura depaseste limitele?Atunci pantalonii cu turul lasat sunt cea mai buna optiune.
Fii atenta la urmatoarele lucruri:lungimea trebuie sa fie pana la glezna, talia trebuie sa fie lasata, iar imprimeul sa nu fie foarte colorat.
Intotdeauna(daca nu esti inalta si slaba) poarta acest model de pantaloni impreuna cu tocuri.Te vor alungi, iar tinuta va arata mai bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

Tema creata de Alexutzu